11 mars 2020  - CAMERATA NORDICA

Ett kärt återhörande. Förra året var det fokus på nyckelharpan som soloinstrument. Denna gången var det den betydligt maffigare flygeln som dominerade. Med världssolisten Per Tengstrand vid tangenterna


20 - 22 FEBRUARI 2020 - OPERAFESTIVAL

I samarbete med Musik Hallandia, Halmstad kommun och Laholms kommun genomfördes 2020 års Operafestival med föreställningar i Halmstad och Laholm.


Fredag 14 februari 2020 - VÄSTERÅS SINFONIETTA

Vilken härlig klangkväll vi fick uppleva. I kulturhuset Najaden. Vi som lyssnade till Västerås Sinfonietta fredagen den 14 februari, alla hjärtanas dag. "Love is in the air" sjöng John Paul Young en gång. Det kändes verkligen så.Solister var Lawrence Power, violin och och Paul Watkins, cello.


Dirigent Simon Crawford-Phillips1 februari 2020   HALMSTAD WIND ORCHESTRA - Per Grundström


Halmstad Wind Orchestra under ledning av Patric Aurell, som också är initiativtagare till orkestern, hade denna dag sin premiärspelning på Kulturhuset Najaden. Besökarna bjöds på en fin och underhållande konsert husvudsakligen baserad på Per Grundströms musik. Orkestern spelar på flera tidstrogna instrument och därmed en mycket fin och speciell klang.31 januari 2020, I DANSENS TECKEN,  Konserthusgruppens minnesdag.


Den årlig minnesdagen ägnades i år åt dans och insamling till RÖDA KORSET.
En överfull konsertsal fick njuta av dansuppvisningar från olika dansgrupper samt sjunga med i allsång tillsammans ned kören CAT under ledning av Christina Angsvik-Tarstad.